• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
poza sus.png
Home Noutati AA.LL.RR Prinţul Paul și Prințesa Lia au depus o coroană la Monumentul Eroilor de la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" din Bucureşti

AA.LL.RR Prinţul Paul și Prințesa Lia au depus o coroană la Monumentul Eroilor de la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" din Bucureşti

În weekendul 23-24 august, AA.LL.RR Prinţul Paul şi Prinţesa Lia au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor Patriei de la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" din Bucureşti şi au participat, alături de Secretarul de stat Otila Sova, membrii ai Academiei Militare şi veterani de război, la o ceremonie festivă organizată în sala de marmură a Cercului Militar din Bucureşti.

Acest evenimentul a fost organizat de Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război pentru a comemora data de 23 august 1944, dată când s-a dispus încetarea imediată a colaborării României cu Puterile Axei și trecerea țării de partea Aliaților.

AA.LL.RR au onorat atat ostaşii patriei cât şi veteranii de război care au luptat pentru libertate României. ASR Prinţul Paul regretă ca ziua de 23 August 1944, zi care marchează in istoria României un moment important în derularea evenimentelor celui de-al doilea război mondial, nu a devenit o zi naţională, o zi comemorativă. În data de 23 august 2014, la 70 de ani de la momentul istoric, la depunerea de coroane au fost prezenţi foarte puţini politicieni și reprezentanţi ai instituţiilor de stat. Mulţi politicieni consider, încă, data de 23 august 1944, aşa cum a fost predată în şcoală, o lovitură de stat care a marcat începerea comunismului în România, când în realitate, această lovitură de stat, comunistă, a avut loc la data de 6 martie 1945.

Trebuie să respectăm şi să onorăm eroii patriei şi veteranii şi să transmitem mai departe urmaşilor noştri, adevărul despre istoria ţării.

 Adauga aceasta pagina la bookmark-urile tale preferate
 
 
EN
RO
 

Romania. Regala