• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
poza sus.png
Home Noutati Remembrance Day

Remembrance Day

Altetele Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei au participat duminica, pe 13 noiembrie 2011, la ceremonia militara organizata de Ambasada Majestatii Sale Britanice, cu ocazia zilei veteranilor din Commonwealth, Remembrance Day. Evenimentul solemn a avut loc la Tancabesti. Chiar daca sarbatoarea este fixata pe 11.11, la ora 11, ceremonia a fost organizata duminica imediat urmatoare.

Considerat de Familia Regala drept un eveniment solemn, care simbolizeaza pretuirea trecutului eroic si al viitorului, Printul Paul si Printesa Lia au acceptat cu placere sa fie alaturi de personalitati diplomatice, militare si civile pentru aceasta comemorare.

Cu aceasta ocazie, Altetele Lor Regale au avut placuta ocazie de a-l revedea pe Excelenta Sa Ambasadorul Regatului Marii Britanii, domnul Martin Harris, dar si pe Excelenta Sa Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, domnul Mark Gitenstein. O conversatie amicala a fost purtata si cu Excelenta Sa Ambasadorul Israelului domnul Dan Ben-Eliezer, iar reintalnirea cu domnul general-locotenent (r) Marin Dragnea, presedintele Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi a fost una foarte placuta.

 

 Adauga aceasta pagina la bookmark-urile tale preferate