• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
poza sus.png
Home Noutati Altelte Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia prezenti la nunta Altetei Sale Suverane Albert al II-lea de Monaco

Altelte Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia prezenti la nunta Altetei Sale Suverane Albert al II-lea de Monaco

Altelte Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia au luat parte la dineul oficial si la Ball-ul care au avut loc la Opera Garnier din Monte Carlo. ASR Printesa Lia a purtat o rochie semnata de celebrul designer roman Catalin Botezatu, iar ASR Printul Paul a purtat o tinuta de seara Bertoni. Chiar daca majoritea invitatilor au fost personalitati cunoscute in intreaga lume, accesul a fost permis doar pe baza de invitatie.

Dineul oficial a inceput la ora locala 21:00 si s-a incheiat la putin timp dupa miezul noptii, cu un impresionant foc de artificii. Cei 300 de invitati au privit focul de artificii de pe terasa hotelului Fairmont, unde a avut loc dineul oficial.

Dupa acest moment invitatii au fost transferati cu limunzine oficiale pe terasa Cazinoului din Monte Carlo, pentru a a lua parte la Marele Ball. La acest eveniment au participat aproximativ 500 e invitati, printre care: ASR Printul Philippe al Belgiei, Alteta Sa Imperiala Printul Georg Friedrich of Prussia (Germania), ASR Principele Mostenitor al Danemarcei, Ducesa de Wessex - sotia Printului Edward al Marii Britanii, ASR Mary Printesa Mostenitoare a Danemarcei, ASR Printesa Mostenitoare Mette-Marit a Norvegiei, ASR Printesa Mostenitoare a Suediei, sora regelui marocului ASR Printesa Lalla Meriem, Alteta sa Imperiala Farah Pahlavi a Iranului, ASR Duarte Pio al Portugaliei, Alteta sa Imperiala Maria Marea Ducesa a Rusiei, designerul german Karl Lagerfeld, designerul italian Roberto Cavali, actorul britanic Roger Moore cu sotia, Nadia Comaneci si Bart Connor, Ilie Nastea si Brigitte Sfat, etc.

 Adauga aceasta pagina la bookmark-urile tale preferate